DE HUISDIERSUPER.NL
De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren. Wij zijn een aantal jaar geleden op kleine schaal begonnen maar hebben dit door de overweldigende vraag uitgebreid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland. Op onze site vindt u een zeer compleet assortiment voor hond, kat, knaagdier, papegaaien, pluimvee , en natuurlijk voor paard en ruiter.

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld waarbij wij vooral erg letten op het welzijn van de dieren. Wij zullen dan ook zeker geen producten verkopen waar wij zelf niet achter staan. Ons motto is: Houdt kwaliteit betaalbaar! Op onze website zijn dan ook alleen producten te vinden met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Naast onze online dierenwinkel beschikken wij ook over een grote showroom van 2500m² waar al onze artikelen kunnen worden bezichtigd. Twijfelt u bijvoorbeeld over een afmeting, kleur of uitvoering van een product, of wilt u gewoon lekker rondneuzen dan bent u altijd van harte welkom om alles hier te bekijken. De koffie staat klaar!

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd en geleverd aan huis.