FROM AISLINN VALLEY - BORDER COLLIE KENNEL
Border Collie kennel in De Pinte-Zevergem. Wij zijn Geert en Isabelle, ooit samen begonnen met een zwart witte Border Collie en zonder enige ervaring in het ras. Vanwege een grote passie en liefde voor het ras kregen we ons eerste nestje in 2011. Tijdens die periode ontstond het idee met een kennel te starten en om af en toe een nestje te fokken. We voegden de daad bij het woord en de aanvraag voor een kennelnaam was een feit.

Isabelle is vooral actief binnen de flybal en volgt een opleiding hondenfokker. Geert doet volop ervaring op binnen de gehoorzaamheid en heeft al heel wat ervaring op wedstrijdniveau.

Onze honden leven allemaal in huis, momenteel wonen er bij ons 4 honden en plaatsen we andere honden in een gastgezin. Dit omdat we er voor kiezen om met elk van onze honden evenveel actief bezig te zijn. Ook blijven onze oudere honden bij ons tot hun laatste dag.

Wij streven naar gezonde, sociale honden waarbij we zorgvuldig te werk gaan wat betreft de socialisatie van de pups maar ook de verschillende testen die moeten worden doorlopen bij de ouderdieren.

Via onze website kan je onze honden al een beetje leren kennen en bij het deeltje pups zie je de vorige nestjes en toekomstige nesten.