KATTENREN VAN PB ALUMINIUM
BEST • Als kattenliefhebber, wilt u het beste voor uw kat. Zo wil u ook graag dat deze met het mooie weer lekker buiten kan spelen zonder dat deze wegloopt of andere mensen tot last is. Met een kattenren is dit allemaal mogelijk.

Onze kattenrennen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig onderhoudsvrij. Bij ons worden alle kattenrennen naar uw specifieke wensen ontworpen en gemaakt. Zelfs op een balkon van bijvoorbeeld een appartement is geen probleem.

Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en hebben een divers aanbod van verschillend soorten behandelde aluminium zoals gepoedercoated in diverse kleuren, geanodiseerd of blank aluminium. Verder hebben wij een ruim aanbod van gaas waaruit u kunt kiezen.

Mocht u interesse hebben in een kattenren kunt u altijd bij ons terecht! Wij staan altijd voor u klaar en zullen altijd met u meedenken.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om een schets of foto van de situatie mee te brengen van de situatie waar de katten eventueel zou komen te staan.

Onze showroom is elke zaterdag geopend van 09:00 tot 15:00. Komt u liever doordeweeks langs (ook in de avond uren) dan eerst graag een afspraak maken, dit om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat.

De koffie staat bij ons altijd klaar!

Contact:
Ton Bergmans
0499-374395
06-55861609
info@eurokooi.nl
mail ons
0031.0499 374 395
Fabrieksweg 34
5683PP Best, Nederland
breng me hierheen