PANNAWOOD CATTERY
GENTBRUGGE • Wij zijn een zeer kleinschalige erkende hobby kweker. Wij kweken 1 nestje per jaar. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes, de vader is en kampioen met Duitse roots. De Kittens worden bij ons in huislijke sfeer opgevoed en worden vertrouwd gemaakt met diverse geluiden, handelingen bij dierenarts, kattenbak, andere poezen en zelfs een kattenluikje.
De kittens worden met heel veel liefde vertroeteld en zijn daardoor zeer lief en goed gesocialiseerd.

Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke eisen zoals sterilisatie / castratie, inentingen, chip, Europees paspoort, ontwormd, ontvlooid en verplichte wettelijke garantie en factuur. U krijgt ook nog een startpakket mee met daarin een voederton, eten voor de eerste dagen, een speeltje en een waardebon van 10 euro Royal Cannin. Daar wij ook partner zijn van Royal Cannin kunnen wij u eenmalig een bestelling kittenvoer mee bestellen aan zeer voordelige prijzen in vergelijking met de winkels.

Wanneer de Kittens geboren zijn dan starten wij een klein WhatsApp groepje met alle nieuwe pleegouders waar we dagelijks foto's of filmkes share. Ook vertellen wij dan meer details over de gebeurtenissen van de dag en evolutie van o.a. het gewicht. Vanaf week 5 - 6 mogen de Kittens hun eerste bezoek krijgen. Wij laten 2 kraambezoekjes toe. De kittens blijven 13 weken bij ons. Wij geven ook heel wat tips mee tijdens deze gesprekken en blijven ook nadien beschikbaar voor vragen.

Mocht u interesse hebben geef ons maar een seintje en bezorg ons uw naam, adres, gsm en e-mail en dan komt u op de wachtlijst.
Valerius De Saedeleerstraat 7
9050 Gentbrugge
breng me hierheen