DE ROEDELHOEVE
TIELT • De Roedelhoeve is een recent opgestart hondenhotel gelegen in een agrarische omgeving. De Roedelhoeve staat garant voor een kwalitatieve, kleinschalige opvang in huiselijke sfeer. Elke hond verblijft tijdens zijn vakantie in een rustige, ruime, comfortabele en luxueus afgewerkte (slaap)kamer. Honden van hetzelfde gezin slapen samen.

De Roedelhoeve heeft verschillende loop-en speelweides, die ingedeeld worden naargelang de grootte , leeftijd en/of karakter van de honden. De totale oppervlakte bedraagt 4000m². Jullie hond kan naar hartelust spelen, rennen, ravotten of snuffelen met andere soortgenoten, of liever in zeer beperkte groep als je hond zich hier beter bij voelt.
Honden zijn van nature roedeldieren, met een sociaal geaard karakter en gedrag. Tijdens de opvang, kijken wij aandachtig welke soulmates en vriendschappen ontstaan en zullen hiermee ook rekening houden tijdens de dag activiteiten.

De waterratten kunnen baantjes trekken of pootje baden in de poel. Wij laten de honden op ontdekking gaan op de speelweides, waar ze worden geanimeerd met verschillende spelletjes.

Is je hond een graver, geen nood, want in de aangelegde zandbak, kan hij volop zijn gang gaan. Verveling is een ongekend woord op de Roedelhoeve!

Als het aan uw hond ligt, dan kiest hij zeker voor de Roedelhoeve!
 
0032.476 79 45 11
Ruiseleedsesteenweg 30
8700 Tielt
breng me hierheen